Juri ga pola Engleske, ali Nemci daju više od 100 miliona evra! Bajern spremio ponudu za asa Vest Hema!

18.05.2023

14:06

0

Autor: G. F.

Da li će Rajs ostati u domovini ili će Bajern biti opcija koja se ne može odbiti

Juri ga pola Engleske, ali Nemci daju više od 100 miliona evra! Bajern spremio ponudu za asa Vest Hema!
Belingem, Džejms i Maunt - Copyright Profimedia

Biće i ovog leta vruće na fudbalskoj pijaci. Biće onih velikih, velikih imena oko koijh će se lomiti koplja, ali i onih koji nekako po pravilu prođu "ispod radara", a pokažu se kao najbolji posao.

Upravo takav scenario očekuje se u slučaju asa Vest Hema i engleskog reprezentativca Deklana Rajsa.

Njega već juri pola Engleske, zna se da su Mančester siti, Mančester junajted i Arsenal spremni da izdvoje značajnu količinu novca kako bi ga kupili.

Ali, kako piše nemački Bild teško će parirati ponudi koja samo što nije stigla iz Nemačke. Kupac je, a ko bi drugi, minhenski Bajern, koji je kako se navodi spreman da pošalje ponudu težu od 100 miliona evra za Rajsa!

- Bavarcima neće da bude problem da potroše i više od 100 miliona evra za ovaj transfer. Trener Bajerna Tomas Tuhel je identifikovao Rajsa kao igrača koji može da donese iskorak u kvalitetu i novi identitet na sredini terena minhenske ekipe. Tuhel želi da Rajs igra ispred štopera, kako bi Džošua Kimih mogao da zauzme ofanzivniju poziciju - stoji u tekstu Bilda.

Rajs (24) je ponikao u redovima Čelsija, a od 2014. godine igra za Vest Hem, koji će razmatrati samo ponude koje pređu 120 miliona evra.

Ostaje pitanje hoće li bilo ko od klubova iz Premijer lige biti spreman da izdvoji toliko novac, ali i da li će sam fudbaler imati želju da ostane u svojoj domovini ili će ponuda Bajerna biti od onih koje se ne mogu odbiti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike