Baharova Zvezda krenula trojkom! Izraelac na debiju promovisao novog kapitena! (VIDEO)

26.06.2023

19:45

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli u Užicu igrali prvi meč pod vođstvom novog trenera

Baharova Zvezda krenula trojkom! Izraelac na debiju promovisao novog kapitena! (VIDEO)
Aleksandar Katai i Gejlor Kanga - Copyright MN Press

Nova era Crvene zvezde započeta je trijumfalno. Na debiju Baraka Bahara crveno-beli su na stadionu "Radomir Antić" savladali selekciju Užica u prvom meču priprema za sezonu u kojoj ih očekuje učešće u Ligi šampiona - 3:1.

Mini pauza je okončana, Crvena zvezda je pre nekoliko dana upalila motore za takmičarsku godinu u koju ulaze sa nekoliko velikih promena, a najbombastičnije su napravljene na klupi i kapitenskoj ulozi.

Naslednik Milana Borjana, koji će posle odluke Bahara da ga skloni iz standardne postave, karijeru nastaviti na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, biće Aleksandar Dragović. Iskusni defanzivac danas je debitovao u ulozi prvog kapitena, a pored njega u startnoj postavi Izraelac je našao mesto za još dva debitanta - golmana Glazera i vezistu Stamenića.

Do vođstva su prvi došli crveno-beli pogotkom mladog Jovana Mijatovića u 19. minutu, ali domaćin posle toga nije posustao. 

Naprotiv, nastavio je da pruža sasvim solidan otpor srpskom prvaku, koji je primio gol posle loše intervencije Nemanje Milunovića.

Ipak, na veliki odmor otišlo se s vođstvom crveno-belih koje im je u samoj završnici prvog poluvremena omogućio Aleksandar Katai, da bi tačku na meč stavio sredinom drugog dela igre Marko Gobeljić.

 

Crvena zvezda: Glazer - Vigo, Dragović, Milunović, Rodić - Kanga, Stamenić - Katai, Mitrović, Ivanić - Mijatović.
Igrali su još: Vasiljević, Nikolić, Gobeljić, Mijailović, Nedeljković, Šljivić, Ado, Stanković,Prucev, Mituljikić, Lučić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike