Ljubimac Delija u šoku! Nije normalno da se sa Borjanom tako postupa!

09.06.2023

11:16

0

Autor: 24sedam

Barak Bahar je iskusnom golmanu rekao da nije više prva opcija za gol i to telefonom

Ljubimac Delija u šoku! Nije normalno da se sa Borjanom tako postupa!
Milan Borjan - Copyright MN Press

Odluka novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde Baraka Bahara da Milana Borjana stavi u drugi plan izazvala je dosta pažnje. Uz to, iskusnom golmanu sve je saopšteno u telefonskom razgovoru.

Ovakav potez Izraelca bio je neprimeren, smatra El Fardu Ben koji je nedavno napustio Ljutice Bograna, ali ostao veliki ljubimac navijača.

- Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi grešku - rekao je napadač sa Komora za Sportski žurnal.

- Nemam nijednu lošu reč za Borjana, ni kao čoveka, ni kao saigrača. Kada sam došao u Crvenu zvezdu među prvima mi je prišao i pomogao mi da se osetim kao kod kuće. Veliki je kapiten i čovek, u sportu i životu.

MN Press
 

Kada sam odlazio na Kipar rekao mi je da mu se javim ako mi je bilo šta potrebno u Beogradu. Veliko poštovanje za njega sa moje strane - zaključio je sadašnji ofanzivac APOEL-a koji će morati da pauzira nekoliko meseci zbog povrede.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike