Otac Partizanovog najvećeg talenta ucenio klub! Vazura: Dobio je najveći ugovor u istoriji, postojaćemo sa i bez njega!

22.06.2023

11:21

0

Autor: A. S.

Bura ne napušta Humsku

Otac Partizanovog najvećeg talenta ucenio klub! Vazura: Dobio je najveći ugovor u istoriji, postojaćemo sa i bez njega!
Miloš Vazura - Copyright MN Press

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će Partizan potpisati ugovor sa mladim špicem iz omladinske škole Matijom Popovićem, koji je pažnju na sebe dodatno skrenuo na Evropskom prvenstvu za kadete.

Upravo na tom takmičenju Popović je proglašen za najboljeg, pa je o njemu govorio i Igor Duljaj i priznao da je pratio šta čini Partizanovo dete, ali ova situacija ipak ide u drugom smeru.

Na današnjem okupljanju na Teleoptiku, generalni direktor kluba, Miloš Vazura je govorio i o njemu.

- Ove godine u našem timu ima mnogo mladih igrača, ali ono što smo pričali sa trenerom, sigurno da će kod njega mladi igrači dobiti minutažu, ali pored tih mladih igrača, potrebna su i pojačanja i jasnu nam je poruku i trener dao da bi bio konkurentan i u ligi i ono što je nama najvažnije u Ligi konferencije - počeo je Vazura, pa se osvrnuo na situaciju sa Matijom Popovićem:

- Nije se najavljivalo, ne znam ko je to najavljivao, to je dete iz omladinske škole, razgovarali smo s njima, razgovarali smo s ocem, Partizan nije neko ko će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu, sigurno nećemo davati nikakve procente, a mogu slobodno da kažem da se radi o 50 posto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba, koja je najveća u našoj istoriji, zato što je veliki talenat, ali u ovom trenutku ta ponuda i dalje stoji, ali nemamo odgovor. Ako potpiše, potpiše, ako ne, želim mu sve najbolje u životu.

Kako je naveo, sa agentom je komunicirao bez problema, ali ne zna ko zapravo pravi problem.

- Ne zanima me, sa agentom komuniciramo normalno, sada da li je otac ili agent, ja komuniciram sa agentom, otac je bio jednom kod mene, izneli su mi neke svoje stavove, mi smo ponudili najveći ugovor u istoriji kluba što se tiče mladog igrača, međutim, tu su opet neke stvari nefudbalske i ne zanima nas, Partizan će postojati i sa i bez njega, a opet kažem, verujte nam malo više, rezultat govori o nama, pogledajte samo reprezentaciju, sa Jovanovićem ima šest prvotimaca koji su izašli za vreme ove uprave. Ako neko misli da može da ide mimo Partizana srećan mu put, ali sam ja siguran da taj put neće biti onakav kakav bi bio kroz Partizan. Ja bih voleo da taj igrač potpiše za Partizan. Imali smo i ranije tih situacija sa roditeljima i nećemo dozvoliti da  iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa igračem - podvukao je Miloš Vazura.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike