Jović se nije javio i Vlahović je mogao da tuži Partizan! Vazura o gorućim temama - To je kao da ja jedan dan tužim oca i majku

22.06.2023

10:37

0

Generalni direktor crno-belih izneo stranu priče koja se tiče kluba

Jović se nije javio i Vlahović je mogao da tuži Partizan! Vazura o gorućim temama - To je kao da ja jedan dan tužim oca i majku
Nemanja Jović - Copyright MN Press

Situacija sa Nemanjom Jovićem i Partizanom već izvesno vreme nije dovoljno jasna. U javnosti se govorilo da je mladi igrač tužio klub zbog dugovanja i zahtevao raskid ugovora, ali je usledio i demant njegovog menadžera.

U međuvremenu se nije javio klubu, a čitav slučaj je jedna velika enigma, o čemu je govorio i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

Na početku priprema prvog tima na Teleoptiku, Vazura se dotakao aktuelnosti.

- Situacija nije dobra, Nemanja Jović nije na pripremama sa Partizanom, nije se javio. Vidim da u medijima nekad igrači dobijaju veću podršku nego klub, što mislim nije normalno. Smatram da Partizan treba da dobije veću podršku. Mislim da to zaslužuje i uprava i mi. Možete da pogledate reprezentaciju, pet prvotimaca, evo i Jovanović je ušao u prvi tim, svi su oni deca Partizana. I taj Vlahović, Milenković, Pavlović, Popović, Lukić i Živković su mogli da tuže, pa se drugačije završilo - počeo je Vazura, pa dodao:

- Ne znam šta se desilo sa igračem, nije se javio klubu, imamo informaciju od njegovog menadžera, da li je bivši ili sadašnji, ja ne znam, našeg bivšeg igrača, Marka Lomića, igrač je imao 10.000 evra platu, nije imao nikakvih 900.000 godišnje, da sklonimo sumnje, imao je platu kao i svaki mladi igrač, krenuo je sa 1.000, pa 3.000, pa 6.000, kako je ulazi u prvi tim tako je plata rasla. Imao je dug, podneo je predlog za raskid, čekamo da vidimo šta će da se desi, dali smo advokatima da rade na tom slučaju.

Uporedio je Vazura situaciju između Jovića i Partizana sa porodičnim odnosima.

- To je isto kao da se ja jedan dan probudim i da tužim oca i majku koji su me naučili da hodam i da jedem i da pričam i to nije normalna situacija i ne očekujem od medija da daju podršku takvim postupcima. U Partizanu može sa svima da se razgovara, pogotovo pričam o mladim igračima i igračima koji su potekli iz naše škole. To nije normalna situacija i nije normalno ponašanje, igrač nije pokazao da ima problem, igrao je sve utakmice kao što znate. Bio je stavljen na transfer listu, otkrićemo i druge detalje, ali nećemo pre ročišta, ali nažalost, neke loše stvari su se dešavale oko njega, a tu klub ne može da utiče - ostao je zagonetan Vazura.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike