Novi udar Saudijaca na Premijer ligu! Zvezde Mančester sitija i Totenhema dobile unosne ponude!

21.06.2023

00:44

0

Ipak, veliko je pitanje šta će od svega biti pošto se nešto pitaju i klubovi iz Mančestera i Londona

Novi udar Saudijaca na Premijer ligu! Zvezde Mančester sitija i Totenhema dobile unosne ponude!
Son Heung-min i Bernardo Silva - Copyright Profimedia/David Klein/Sportimage

Fudbaler Mančester sitija i portugalski reprezentativac Bernardo Silva dobio je bogatu ponudu da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, tvrdi britanski Atletik.

Silva (28) je razgovarao sa svojim menadžerom Horheom Mendešom o mogućnosti da napusti engleskog i evropskog prvaka, a britanski mediji navode da je neimenovani klub iz Saudijske Arabije poslao ponudu Portugalcu i njegovom agentu, ali ne i Mančester sitiju.

Silva će najverovatnije da odbije ponudu iz Saudijske Arabije, pošto su Pari Sen Žermen i Barselona zainteresovani za njega, dok je menadžer „građana“ Pep Gvardiola izjavio je da klub neće da pravi probleme Silvi ako bude želeo da promeni sredinu.

Portugalac je prošle sezone sa Sitijem osvojio FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona, a ima ugovor sa Mančesterom do juna 2025. godine.

Britanski mediji navode da je isti klub zainteresovan i za fudbalera Totenhema Hung Min Sona. Saudijci su navodno ponudili reprezentativcu Južne Koreje 120 miliona evra za četvorogodišnji ugovor, dok bi Totenhem dobio obeštećenje od 60 miliona evra.

Međutim, rukovodstvo Totenhema tvrdi da nije dobilo ponudu ni za jednog igrača, a londonski klub ne planira da proda Sona, koji ima ugovor do 30. juna 2025. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike