Nejmar hoće u Barselonu, Katalonci nemaju para da ga vrate! Postoji samo jedna mogućnost da Brazilac stigne na Nou Kamp!

21.06.2023

17:19

0

Reprezentativac Karioka rešio da napusti PSŽ, ali veliko je pitanje da li može da mu se ispuni najveća želja

Nejmar hoće u Barselonu, Katalonci nemaju para da ga vrate! Postoji samo jedna mogućnost da Brazilac stigne na Nou Kamp!
Nejmar - Copyright Profimedia/Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar želi da se vrati u Barselonu, prenosi sajt „Gol“.

Nejmar je prošle sezone često bio na meti uvreda navijača kluba iz Pariza, koji smatraju da je brazilski fudbaler jedan od glavnih krivaca za neuspeh u Ligi šampiona u prethodnim sezonama.

Iskusni napadač je odlučio da napusti redove šampiona Francuske, a navodno je dobio ponude Mančester junajteda, Čelsija i Al Hilala. Međutim, on želi da se vrati u Barselonu.

„Gol“ podseća da je katalonski klub u teškoj finansijskoj situaciji zbog čega nije uspeo da na "Nou Kamp" vrati Lionela Mesija tako da ni transfer Nejmara nije realan. Međutim, postoji mogućnost da Brazilac naredne sezone igra na pozajmici u redovima šampiona Španije.

Nejmar (31) je karijeru počeo u Santosu, a potom je od 2013. do 2017. igrao za Barselonu pre nego što je stigao u PSŽ. Za katalonski klub odigrao je 186 mečeva i postigao je 105 golova uz 76 asistencija.

Sa “svecima“ ima ugovor do 30. juna 2025. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike