Gvardiola okrenuo jedan broj i napravio vanredno stanje u Mančesteru! Siti „skida“ mega pojačanje Junajtedu?

29.05.2023

17:40

0

Autor: A. Š.

Španski strateg pozvao asa PSŽ-a koji se nalazi i na meti gradskog rivala sa Old Traforda

Gvardiola okrenuo jedan broj i napravio vanredno stanje u Mančesteru! Siti „skida“ mega pojačanje Junajtedu?
Nejmar i Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Gotovo da se u fudbalskoj javnosti više i ne postavlja pitanje da li će Nejmar ostati u Parizu. Brazilski superstar jednom nogom je već van „Parka prinčeva“ i već nekoliko dana unazad traju spekulacije o njegovom novom klubu.

Sve je izvesnije i da će Nejmar šansu okušati u još jednoj od Liga petice. I to onoj najjačoj. Posle Barselone i PSŽ-a, brzonogi napadač na putu je da svoje umeće pokaže i u kolevci fudbala i samo je pitanje kom će se carstvu privoleti.

Prebogati Saudijci na čelu povratnika u Ligu šampiona Njukasla, Nejmara su svrstali među 11 galaktikosa koje bi od naredne sezone rado videli u crno-belom dresu. Čelsi se stidljivo „vrzma“ oko najskupljeg fudbalera svih vremena, dok je Mančester junajted istakao vrlo konkretnu kandidaturu za jednu od bombi predstojećeg prelaznog roka.

Ipak, jedan poziv bi i te kako mogao da promeni sve. I da izazove ozbiljne potrese u Mančesteru. Jer, kako piše „Lekip“, Pep Gvardiola je pozvao Nejmara kako bi iz prve ruke saznao planove za njegovu budućnost.

Ugledni francuski sportski list ističe da Mančester junajted, sa ulaznicom za Ligu šampiona u džepu i reprezentativnim saigračem jednog od najboljih fudbalera sveta u 21. veku, Kazemirom, kao „ambasadorom“, vrši snažan pritisak da Nejmar odabere baš „Teatar snova“ kao narednu stanicu u svojoj karijeri.

Takođe, „Lekip“ podseća na Nejmarov ugovor sa Parižanima do 2027. godine i na kraju otkriva svoja saznanja da su, u ovom trenutku, šanse da Brazilac postane novo pojačanje engleskog šampiona veoma male.

Ali, prelazni rok je živa stvar…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike