Nejmar prelomio – hoće da napusti PSŽ, ali neće na Bliski istok! Izbor je Premijer liga, čeka se ime kluba!

09.05.2023

06:53

0

Autor: A. Š.

Brazilski superstar razočaran je tretmanom navijača i odlučio je da promeni stav. Sveci su spremni i na ustupke, samo da ga prodaju

Nejmar prelomio – hoće da napusti PSŽ, ali neće na Bliski istok! Izbor je Premijer liga, čeka se ime kluba!
Nejmar - Copyright Profimedia

Dugo već čelnici PSŽ-a pokušavaju da se „reše“ Nejmara. Brazilac, koji je transferom u Pariz iz Barselone postao najskuplji fudbaler svih vremena, nije do kraja opravdao očekivanja prepogatih Arapa na čelu „svetaca“, pa deluje da je konačno došlo vreme da se dve strane jedna drugoj zahvale na saradnji.

Ono najvažnije nije ostvareno. Trofej Lige šampiona i dalje je san za PSŽ, koji bi od naredne sezone trebalo potpuno da promeni transfer politiku i umesto na skupocene zvezde osloni se na velike prospekte.

Tome u prilog ide i podatak da će jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi na kraju sezone sigurno napustiti „Park prinčeva“, a njegovim stopama bi trebalo da krene i drugi član udarnog napadačkog trija Nejmar.

Kako piše portal „Footmercato“, Brazilski superstar razočaran je tretmanom navijača, pa iako je dosad izričito tvrdio da nema nameru da napušta Pariz, izgleda da je došlo do preokreta. I to velikog.

Reprezentativac „karioka“ navodno je prelomio da je spreman da napusti PSŽ, ali ne i da krene stopama Kristijana Rolanda i potencijalno Lea Mesija. Francuzi pišu da Nejmar ne želi da pređe bilo gde, preciznije nije raspoložen za selidnu na Bliski istok, a trenutno na stolu ima samo ponude iz Premijer lige.

U ovom trenutku nekadašnjeg asa Barselone u svom dresu najradije bi videli Čelsi i Mančester junajted, a ono što Ostrvljane dodatno može da hrabri jeste informacija da je Pari Sen Žermen spreman i na određene ustupke kako bi se što jednostavnije i brže rastali sa Nejmarom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike