Saudijci ne uzimaju samo igračke zvezde – najbolji sudija Evrope dobio poziv koji se ne odbija!

08.06.2023

17:59

0

Autor: A. Š.

Poljski arbitar Šimon Marčinjak na stolu ima milionsku ponudu i izuzetno zanimljiv poslovni kocpet pred sobom

Saudijci ne uzimaju samo igračke zvezde – najbolji sudija Evrope dobio poziv koji se ne odbija!
Karim Benzema i Simon Marčinjak - Copyright Profimedia

Prebogati Saudijci prete da u potpunosti poremete odnose u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu u okvirima Starog kontinenta. Pošto su svim silama krenuli na najveće fudbalske zvezde u Evropi, deluje da se neće samo na tome zaustaviti.

Kako pišu poljski mediji, u ovom trenutku najbolji sudija u Evropi Šimon Marčinjak dobio je izuzetno primamljivu ponudu da se pridruži Kristijanu Ronaldu, Karimu Benzemi, Ngolu Kanteu…

Dok čekaju odgovore nekolicine asova koji trenutno nose dresove najvećih i najbogatijih klubova Evrope, Saudijci su povukli još jedan potez po kojem se da zaključiti da su izuzetno ozbiljni u nameri da svoj nacionalni šampionat učine jednim od najboljih na svetu.

Poljski arbitar ima sezonu iz snova. Najpre je zimus gotovo bez greške odsudio finale Mundijala u Kataru, UEFA mu je poverila još jedan važan zadatak – predstojeće finale Lige šampiona u kojem se u subotu sastaju Mančester siti i Inter.

Pošto će predstojećeg vikenda ući u istoriju evropskog fudbala kao tek drugi sudija koji je u istoj sezoni sudio finale prvenstva sveta i elitnog takmičenja, posle Hauarda Veba, Marčinjak će se naći na velikoj prekretnici, s obzirom da uz milionsku finansijsku ponudu za suđenje u saudijskoj ligi, na stolu ima i poziv da u isto vreme podigne na viši nivo tamnošnju sudijsku organizaciju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike