Benzema odlučio – zbogom Realu! Pitanje je sata kada će Francuz potpisati za šampiona Saudijske Arabije!

31.05.2023

19:46

0

Autor: A. Š.

Madriđani su se kockali sa dužinom ugovora i na kraju izgubili kapitena. Španski As piše o fantastičnom dovogodišnjem ugovoru sa Al Itihadom

Benzema odlučio – zbogom Realu! Pitanje je sata kada će Francuz potpisati za šampiona Saudijske Arabije!
Karim Benzema - Copyright Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Kockao se Real Madrid, kockao i izgubio kapitena. Španski „As“ donosi ekskluzivu, Karima Benzemu sati dele od potpisa za Al Itihad.

Sjajni francuski napadač odlučio je da više ne čeka Kralja. Prvi čovek Reala Florentino Perez nije želeo da „pogazi“ svoju dugogodišnju politiku i igraču starijem od 30 godina ponudi produžetak saradnje na duže od jedne sezone, što je Benzemu verovatno na kraju i odvelo na prag Saudijske Arabije.

Izvori „As-a“ bliski arapskom klubu govore da je dogovor sa nekadašnjim osvajačem Zlatne lopte blizu zatvaranja, a Španci dodaju da na „Santijago Bernbeuu“ još ne znaju za Benzeminu konačnu odluku.

Ključni momenti u odluci Francuza da napusti Real odigrali su u poslednjih nekoliko dana, a sve je prelomljeno na sastanku sa agentom koji se održao u sredu. Madridski list piše i da je Karim nedavno razgovarao sa nekdašnjim saigračem Kristijanom Ronaldom, kod kojeg se raspitivao o saudijskoj ligi i uslovima za život u zemlji, a jednu od ključnih stvari bez ikakve dileme predstavlja i dvogodišnji ugovor sa šampionom Saudijske Arabije teškom više od 100 miliona evra po sezoni.

Sada se samo čeka ko će prvi obelodaniti završetak ljubavi koja je trajala 14 godina, tokom kojih je Benzema u dresu Reala odigrao 647 utakmica, uz 353 gola i 165 asistencija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike