Zvezda traži golmana! Dvojica su opcija, za jednog već poslata dobra ponuda!

07.06.2023

12:16

0

Autor: D. N.

Novi šef struke je otpisao Milana Borjana kome nije bilo pravo zbog načina na koji je to urađeno

Zvezda traži golmana! Dvojica su opcija, za jednog već poslata dobra ponuda!
Bahar na promociji na "Rajku Mitiću" - Copyright MN Press

Crvena zvezda nastavlja potragu za golmanom pošto novi šef stručnog štaba ne računa na do sada neprikosnovenog Milana Borjana. Tako je želja Baraka Bahara i Omri Glazer, golman Hapoela Ber Ševe. Prema navodima izraelskog portala Sport5 prvak Srbije je ponudio 900.000 evra.

Kako se dalje navodi prethodna ponuda je bila manja, i bila je pola miliona. Na drugoj strani, Hapoel traži dva miliona, ali Glazer želi da ode van Izraela, a Zvezda bi mogla da bude dobra opcija pošto će u sezoni pred nama igrati u Ligi šampiona. I to je najbolja reklama.

Svesni da je odlazak veoma moguć, u Hapoelu se spremaju i za "plan B". U slučaju transfera Glazera bi stigao Joav Jarafi iz Ašdoda.

Ali 27-godišnji Glazer nije jedina opcija crveno-belih. Kako piše Žurnal, postoji i mogućnost da dođe Svetoslav Vucov koji ima ugovor do 2026. godine sa Slavijom i ne može da ide bez obeštećenja. Ono je navodno oko milion evra.

Reč je o standardnom golmanu Slavije iz Sofije i reprezentativcu Bugarske. Dobijao je poziv selektora Mladena Krstajića.

Rođen je 2002. godine i u domovini ga nazivaju "bugarskim Bufonom".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike