Kristijano se zahvalio Realu! Portugalac konačno progovorio – poznato je gde Ronaldo nastavlja karijeru!

01.06.2023

20:47

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena istakao da bi saudijska liga u narednim godinama mogla da postane jedna od pet najboljih na svetu

Kristijano se zahvalio Realu! Portugalac konačno progovorio – poznato je gde Ronaldo nastavlja karijeru!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Nije se Kristijano Ronaldo proslavio u prvim mesecima boravka u Saudijskoj Arabiji, ali portugalski superstar ne bi bio to što jeste da tek tako diže ruke od projekata koje započne.

Mesecima unazad evropski mediji bruje o navodnom velikom nezadovoljstvu jednog od najboljih fudbalera svih vremena u dresu Al Nasra, međutim istina je potpuno drugačija.

Da je prijatno – nije. Velikan iz Rijada sezonu je završio bez trofeja. Da će Kristijano zbog toga na svoju štetu da raskine ugovor koji ga je učinio najplaćenijim fudbalerom planete – naravno da neće.

Dileme više nema, sve nedoumice raspršio je lično sjajni napadač, koji je potvrdio da će i naredne sezone nositi dres Al Nasra, zahvalivši se tako na indirektan način Florentinu Perezu na pozivu da se vrati u madrdski Real, ali u nešto drugačijoj ulozi.

- Srećan sam ovde, želim da ostanem i ostaću! Ponekad je potrebno vreme, ali ako verujete u svoj cilj, mislim da je sve moguće. Nadao sam se da ćemo osvojiti nešto ove godine, nismo, ali veoma sam pozitivan i uveren da ćemo naredne sezone promeniti stvari, da ćemo biti bolji – kazao je Ronaldo.

Portugalski reprezentativac veoma pozitivno je govorio o prvom utisku saudijskog fudbala.

- Liga je veoma dobra, ali mislim da imamo mnogo prilika za nastavak rasta. Šampionat je konkurentan, imamo dobre ekipe, veoma dobre arapske igrače – rekao je maestralni golgeter tamnošnjim medijima, pa dodao:

- Ipak, mora da se poboljša infrastruktura, sudije, VAR… Ima još sitnica koje treba popraviti, ali ako nastave da rade posao u smeru koji su zacrtali u narednih pet godina, mislim da saudijska liga ima potencijal da bude jedna od pet najboljih na svetu – istakao je Ronaldo, dodavši da su veliki igrači i velika imena, bilo da se radi o veteranima ili mlađim fudbalerima, veoma dobrodošli i da bi to dodatno poboljšalo ligu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike