Kristijano, da li ovo stvarno vredi svih arapskih miliona? Predsednik Al Nasra ponizio Ronalda kao niko nikada!

28.04.2023

17:09

0

Autor: A. Š.

Portugalski superstar proživljava izuzetno teške dane u Saudijskoj Arabiji, a sada se na njega okomio i čovek koji ga je doveo u klub

Kristijano, da li ovo stvarno vredi svih arapskih miliona? Predsednik Al Nasra ponizio Ronalda kao niko nikada!
Musali Al Muamar i Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia/Anadolu Agency

Samo nekoliko meseci pošto je dobio najveći ugovor u fudbalskoj istoriji i pošto je u Saudijskoj Arabiji dočekan kao kralj najvažnije sporedne stvari na svetu, Kristijano Ronaldo proživljava možda i najteže trenutke u blistavoj karijeri…

Jer, sve ono što je prošao u povratničkom mandatu u Mančester junajtedu bez ikakve dileme ne može da se meri sa poniženjem koje mu je priredio čovek koji mu je dao vrtoglavih 200 miliona evra po sezoni do 2025. godine.

Pošto je nedavno ispao iz nacionalnog Kup, Al Nasr je nadomak toga da sezonu prepunu očekivanja završi bez ijednog trofeja, što je kod navijača jednog od najvećih klubova na Bliskom istoku izazvalo lavinu nezadovoljstva koja je sa sobom odnela i prvog čoveka kluba Musalija Al-Muamara.

Naime, dosadašnji predsednik Al Nasra podneo je ostavku zbog velikog pritiska javnosti, a pošto je to učinio izgovorio je nešto što će sasvim izvesno ostati kao velika mrlja na Kristijanovoj trofejnoj karijeri, bez obzira na to da li su njegove reči nekome relevantne ili ne.

- Dva puta sam prevaren u životu. Prvi put kada sam platio tri kebaba, a dobio dva. Drugi put kada sam doveo Kristijana Ronalda – izjavio je Al Muamar i tako zadao jedan od najvećih medijskih udaraca u karijeri portugalskog superstara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike