Nejmar se biranim rečima oprostio od Mesija, Argentinac mu nije ostao dužan: Nije ispalo kako smo se nadali!

05.06.2023

00:44

0

Nekadašnji napadački tandem Barselone u prethodne dve godine nije uspeo da uradi ono zbog čega je doveden u PSŽ, pa je usledio rastanak

Nejmar se biranim rečima oprostio od Mesija, Argentinac mu nije ostao dužan: Nije ispalo kako smo se nadali!
Nejmar i Leo Mesi - Copyright Profimedia

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar izjavio je da mu je bilo zadovoljstvo da u francuskom timu igra sa Argentincem Lionelom Mesijem, koji je odlučio da napusti klub iz Pariza na kraju sezone, prenose francuski mediji.

PSŽ je potvrdio da neće da produži ugovor sa Mesijem.

- Nije ispalo onako kako smo se nadali, ali dali smo sve od sebe. Bilo je zadovoljstvo igrati sa tobom još dve godine. Srećno u novoj fazi života, nadam se da ćeš da budeš srećan - napisao je Nejmar na društvenim mrežama.

Nejmar je u PSŽ stigao 2017. iz Barselone za 222 miliona evra. Mesi se pridružio braziskom fudbaleru u redovima "svetaca" 2021. pošto se Barselona našla u teškoj finansijskoj situaciji.

- Uprkos svemu ponovno smo uživali da budemo saigrači i da zajedno provodimo dane. Želim ti sve najbolje. Iako si velika zvezda, ti si predivna osoba, to je na kraju najbitnije - odgovorio je Mesi.

Mesi i Nejmar nisu uspeli da sa Pari Sen Žermenom osvoje Ligu šampiona. Brazilac ima ugovor sa klubom iz Pariza do juna 2025. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike