Mesi i Nejmar su mi namestili Zlatnu kopačku! Suarez žali zbog odlaska Brazilca u PSŽ!

05.03.2023

11:25

0

Autor: G. F.

Čuveni Urugvajac savetovao Nejmaru da ostane u Barseloni ili da ode u neki klub iz Premijer lige

Mesi i Nejmar su mi namestili Zlatnu kopačku! Suarez žali zbog odlaska Brazilca u PSŽ!
Ubitačna kombinacija - Mesi, Suarez i Nejmar - Copyright Profimedia

Ako nije najbolji, onda je svakako jedan od najboljih urugvajskih fudbalera u istoriji Luis Suarez otkrio je neke zanimljive o saradnji sa Lionelom Mesijem i Nejmarom, te o odlasku Brazilca iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra.

Suarez veruje da je Nejmar pogrešio, te da bi da je ostao u klubu sa Nou Kampa osvojio Zlatnu loptu. A svoje verovanje ima čime i da potkrepi!

- U trenucima kada sam se sa Kristijanom Ronaldom takmičio za Zlatnu kopačku, Mesi i Nejmar su mi pomogli da pobedim. Prepustili su mi šutiranje penala i nameštali mi golove. Uvek ću im biti zahvalan zbog toga - rekao je fudbaler Gremija, pa nastavio:

 

 

- Rekli smo Nejmaru da će se Barselona pojačati jer smo želi da vratimo titulu na Kam Nou. Kao prijatelji smo mu savetovali da ostane, on je to želeo, ali je njegova porodica bila protiv. Rekli smo mu da ako je već odlučio da napusti Barselonu ide u Englesku jer je tamo fudbal bolji. Jasno mi je da francuski fudbal napreduje, ali bolje bi mu bilo da je ostao. Da je tako uradio osvojio bi Zlatnu loptu!

Nejmar ih nije poslušao, otišao je u PSŽ i osvojio 12 trofeja sa klubom iz Pariza, ali su mu neka od najvećih priznanja i trofeja ostali nedostižni.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike