Zvezdin heroj Pešić i u velikom slavlju vodi svoje ratove: Očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način!

25.05.2023

23:37

0

Autor: A. Š.

Iskusni napadač apsolutni junak odbrane duple krune crveno-belih i pobede u finalu Kupa protiv Čukaričkog

Zvezdin heroj Pešić i u velikom slavlju vodi svoje ratove: Očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način!
Aleksandar Pešić - Copyright MN Press

Dugo već tinja određena netrpeljivost između dela navijača Crvene zvezde i Aleksandra Pešića. I ona je, očigledno toliko izražena, da ni u momentima velikog slavlja iskusni napadač nije propustio priliku da „bocne“ svoje kritičare.

Kada se očekivalo da će u centru pažnje biti njegova dva gola, kojima je Zvezda uspela da preokrene finale Kupa i na kraju savlada Čukarički (2:1), Pešić je nastavio da vodi svoje „mini ratove“.

- Hvala navijačima, pravim zvezdašima koji nas podržavaju i kad je dobro i kad igramo malo slabije, znaju da nas istrpe. Nadam se da im mi to vratimo na lep način, a pobedu i golove bih posvetio porodici – kazao je Pešić, pa dodao:

U prvom mandatu u Zvezdi nisam uspeo da osvojim duplu krunu, ali mi se sad san ostvario, uz to sam postigao dva gola u finalu, tako da mi je puno srce.

A onda je Zvezdin napadač još žešće udario po kritičarima.

Bitna dva gola, nema šta. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način. Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe – kazao je Pešić. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike