Pešić izjednačio pa se zaleteo ka severu, a onda je uleteo Dragović! Šta se desilo prilikom slavlja, pa je došlo do sukoba? (VIDEO)

25.05.2023

23:15

0

Autor: A. S.

Crveno-beli slave jednu od uspešnijih sezona kluba, ali ova situacija baca senku

Pešić izjednačio pa se zaleteo ka severu, a onda je uleteo Dragović! Šta se desilo prilikom slavlja, pa je došlo do sukoba? (VIDEO)
Sukob Dragovića i Pešića - Copyright Printscreen/YouTube/TV Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su odbranili duplu krunu i treću sezonu u nizu završavaju sa dva najvažnija trofeja u Srbiji.

U finalu su bili bolji od ekipe Čukaričkog, nakon preokreta, sa 2:1 i to golovima Aleksandra Pešića, a upravo je golgeter crveno-belih bio u centru pažnje nakon proslave prvog pogotka.

Naime, kada je doneo izjednačenje, preskočio je reklame i uputio se ka severnoj tribini, na kojoj su smešteni najverniji navijači Zvezde. Skinuo je dres i okrenuo prezime ka tribini.

Tada mu je prišao Aleksandar Dragović, koga je Pešić odgurnuo od sebe. Učinio je to jednom, pa nakon kraće rasprave i drugi put. U  prvi mah je delovalo da rođeni Nišlija želi da sam proslavi pogodak, ali je kasnije tokom meča dobio zvižduke navijača.

Posle utakmice, dok su njegovi saigrači slavili, prilikom pozdrava, ljutito je nešto objašnjavao, pa je čitava situacija i dalje prilično konfuzno okončana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike