Lekip ima ekskluzivu - PSŽ i Mančester junajted seli za sto! Novac nije problem, pakuje se prva letnja transfer bomba!

22.05.2023

23:07

0

Autor: A. Š.

Ugledni francuski list, sa poslovično dobrim informacijama vezanim za klub sa „Parka prinčeva“ nije doneo mnogo detalja, ali dva veoma važna jeste

Lekip ima ekskluzivu - PSŽ i Mančester junajted seli za sto! Novac nije problem, pakuje se prva letnja transfer bomba!
Nejmar i Leo Mesi - Copyright Profimedia

Zatalasalo se evropsko fudbalsko tlo u ponedeljak uveče zbog glasa koji stiže iz Pariza. PSŽ-ov megalomanski projekat sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom doživeo je fijasko i ovog leta će na njega biti stavljena tačka, a dok se čeka odluka argentinskog superstara o klubu u kojem će nastaviti karijeru, sudbina Brazilca mogla bi da se nasluti.

Tako barem nagoveštava „Lekip“, koji je doneo ekskluzivnu vest o početku pregovora čelnika „svetaca“ i Mančester junajteda o potencijalnom transferu nekadašnjeg asa Barselone.

Ugledni francuski list, sa poslovično dobrim informacijama vezanim za klub sa „Parka prinčeva“ nije doneo mnogo detalja, ali dva veoma važna jeste – Nejmarov reprezentativni saigrač Kazemiro pokušava da nagovori brzonogog napadača da se okuša u najjačoj ligi na svetu, dok su čelnici „đavola“ spremni da u potpunosti preuzmu astronomsku platu jednog od najboljih fudbalera u 21. veku, koja iznosi neverovatnih 3.65 miliona evra na mesečnom nivou.

Podsetimo, Nejmar je više puta poslednjih meseci nagoveštavao da nema nameru da se seli iz „grada svetlosti“. Potpuno razumljivo, s obzirom na dvogodišnji ugovor i opciju o produžetku saradnje na još jednu sezonu u svojim rukama, čijim istekom bi bio bogatiji za nestvarnih 131.400.000 evra.

Ipak, veliko nezadovoljstvo navijača još jednim razočaravajućim rezultatom u Ligi šampiona slomilo se najviše preko leđa Mesija i Nejmara, zbog čega je Brazilac počeo intenzivnije da razmišlja u pravcu promene sredine. A, ukoliko se infomracije „Lekipa“ o preuzimanju kompletnog ugovora Mančester junajteda ispostave kao tačne, bila bi preskočena možda i najveća prepreka Nejmarovog odlaska sa „Parka prinčeva“, s tim što bi prva sezona gotovo izvesno bila vođena kao pozajmica.

Na konačan rasplet ne bi trebalo predugo da se čeka, a nema nikakve dileme da bi angažovanje brazilskog superstara bio jasan signal da Erik Ten Hag sprema ekipu za povratak u ravnopravnu borbu za ostvarivanje najvećih mogućih ambicija, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom koloseku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike