Milojević zabrinut: Koliko smo uložili, toliko smo i dobili!

20.05.2023

18:28

0

Trener Zvezde nije bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača protiv Radničkog

Milojević zabrinut: Koliko smo uložili, toliko smo i dobili!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su iznenađujuće samo 1:1 sa Radničkim iz Kragujevca u plej-ofu 36. kola Superlige Srbije, što je malo ko očekivao pre današnjeg duela.

Trener crveno-belih Miloš Milojević, kome je ostalo još samo dve utakmice na klupi kluba sa Marakane, nije bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača.  

- Pa svakako, svaka utakmica u Crvenoj zvezdi je test, imamo još dve, nešto smo videli ovde, nešto smo dali. U svakom slučaju, ostali smo neporaženi. Mislim da ovde koliko smo uložili, toliko smo i dobili. Dali smo gol, mislili smo da je gotovo, tri ili četiri kardinalne greške i to nas je koštalo - rekao je Milojević za tv Arenu.

Gosti iz Beograda su poveli preko Marka Ivanića u 86. minutu, ali domaći Radnički je samo dva minuta kasnije stigao do izjednačenja golom Zorića, i ovim rezultatom sigurno mogu biti zadovoljniji domaćini. 

Treba istaći da je tim Zvezde dosta bio izmenenjen u odnosu na veći deo sezone, jer je strateg crveno-belih neke od glavnih igrača odmarao za predstojeće finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, koje se igra narednog četvrtka na Marakani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike