Po Bahara su došli u odelima, na 40 stepeni Celzijusa: Barak otkrio kako su tekli pregovori sa Zvezdom i šta će mu faliti u Beogradu

20.05.2023

11:22

0

Autor: A. S.

"Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš"

Po Bahara su došli u odelima, na 40 stepeni Celzijusa: Barak otkrio kako su tekli pregovori sa Zvezdom i šta će mu faliti u Beogradu
Barak Bahar - Copyright Profimedia

Crvena zvezda i Barak Bahar su nedavno obelodanili saradnju o kojoj se dugo govorilo. Izraelac na klupi srpskog šampiona menja Miloša Milojevića, koji je načinio odličan posao, ali je uprava rešila da menja.

Odluka je "pala" na doskorašnjem trenera Makabija iz Haife, koji je po promociji u Ljutice Bogdana, otkrio kako je došlo do saranje.

- U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene - kazao je on za izraelski "Kanal 13".

Jedan od saradnika Bahara koji stiže u Beograd je i Dani Inbar, koji je izneo svoj deo priče kako su tekli pregovori sa čelnicima Zvezde.

- Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: 'Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš' - naveo je Inbar.

Bahar ističe da će mu biti teško zbog odvojenosti od porodice.

- Na početku ću živeti sam u Beogradu bez porodice i neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve, a na kraju krajeva dolazim da vredno radim i uspem. Prednost je što moja supruga i žena znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspesima, a supruga se već mnogo žrtvovala. Pričao sam sa njom o odlasku i želela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao - kazao je novi trener crveno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike