Milojević odlazi iz Zvezde, evo šta je imao da kaže o rastanku!

18.05.2023

17:34

0

Autor: D. N.

U klubu će zvanično biti do 1. juna kada mu ističe ugovor koji neće biti produžen

Milojević odlazi iz Zvezde, evo šta je imao da kaže o rastanku!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Još u tri utakmice Miloš Milojević će voditi Crvenu zvezdu, a onda sledi i rastanak na kraju sezone. Vest o nenastavljanju saradnje sa Milojevićem, crveno-beli su potvrdili na klupskom sajtu.

Posle ozvaničenja odluke uprave crveno-belih, oglasio se i Milojević koji je na klupu došao posle odlaska Dejana Stankovića.

- Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač.

Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu - zaključio je Milojević koga će (skoro sigurno) naslediti Barak Bahar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike