Milojević kritikuje, ali i hvali i na kraju nema dilemu - Borjanova odbrana je preokrenula meč

17.05.2023

20:51

0

Autor: P.K.

Ovo su prve reči trenera posle plasmana u finale Kupa Srbije

Milojević kritikuje, ali i hvali i na kraju nema dilemu - Borjanova odbrana je preokrenula meč
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u finalu Kupa Srbije nakon trijumfa nad TSC-om. Na kraju je bilo 3:0, a branilac trofeja je imao igrača više i svirana su mu dva penala.

To ne umanjuje činjenicu da je Zvezda zasluženo slavila, a njen trener Miloš Milojević ocenio je posle meča da je presudilo to kad je Borjan odbranio penal.

TSC je bolje počeo, a onda je Borjan odmah u početku skrivio penal, pa ga odbranio i to kao da je dalo krila Zvezdi.

- Nismo ušli u utakmicu kao što smo planirali, pričali i trenirali, jednostavno smo premalo radili one stvari koje smo trebali. Svakako ćemo napraviti analizu i videti zašto je to tako, ali kad se sve sabere i oduzme, zasluženo smo pobedili, ali jedan deo meča je bio bez energije i organizacije sa individualnim pokušajima koji ne prolaze protiv ekipe kao što je TSC. Meč je posle išao u našu korist, poveli smo 0:1, a onda su oni ostali sa igračem manje u nastavku i uz bolje rešavanje viškova koje smo imali u napadu, mogli smo i ubedljivije da slavimo. Čestitam igračima i navijačima na pobedi i nadam se da će publika biti mnogobrojna i u finalu, te da ćemo biti pravi od prvog do poslednjeg minuta - počeo je u dahu Milojević.

Ponovo je Borjan pokazao kakav je majstor za penale.

- Bio je junak u Kruševcu, evo i danas i nemam ništa protiv da to ponovi u finalu, samo da pobedimo. Svakako je njegova odbrana promenila tok meča, jer bi se posle 1:0 veoma teško vratili u utakmicu, tako da mu čestitam - podvukao je naš strateg.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike