Navijači Vojvodine postrojili igrače nakon poraza u Kupu! Gubili smo bodove od seljaka, ako mislite da je ovo dobra sezona...

18.05.2023

18:03

0

Autor: A. S.

Problemi za Vošu...

Navijači Vojvodine postrojili igrače nakon poraza u Kupu! Gubili smo bodove od seljaka, ako mislite da je ovo dobra sezona...
Navijači Vojvodine - Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine porazom u polufinalu Kupa Srbije od ekipe Čukaričkog sa 1:0, okončali su takmičenje i tako ostali bez jedne od prilika da se dokopaju plasmana u evropsko takmičenje.

Trofej Kupa Srbije, vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali Voša nije uspela da preskoči prepreku kakvu su danas predstavlaji igrači Čukaričkog.

Međutim, nakon polufinala, došlo je do problema za domaći sastav.

Naime, grupa navijača koji su bili na stadionu, otvoreno su pokazali nezadovoljstvo onim što se dešavalo na terenu, pa je vođa navijačke grupe "Firma 1989" , rešio da se obrati igračima, koji su, kako se može videti na snimcima na društvenim mrežama, mirno stajala pred njima.

- Gubili smo bodove od seljaka koje ne gleda ni uža rodbina, Kolubara... da ne nabrajam. Ako ste zadovoljni kako ste odigrali ovu sezonu mi smo još zadovoljniji, ako mislite da je ovo dobra sezona za vašu karijeru super, ali igraćete treću belgijsku - rekao je između ostalog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike