Čukarički opet bolji od Vojvodine, za trofej kupa će se boriti sa Zvezdom (VIDEO)

18.05.2023

16:53

0

Autor: P.K.

Ponovljeni meč im nije bio po volji, ali su ipak pobedili

Čukarički opet bolji od Vojvodine, za trofej kupa će se boriti sa Zvezdom (VIDEO)
Luka Adžić - Copyright MN Press

Na kraju - pravda! Pošto je polufinalni meč Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog prekinut u sredu prilikom vođstva gostiju 2:0, naloženo je da se igra nova utakmica.

Brđanima to nije bilo po volji, ali su ipak slavili i u ponovljenom meču. Na kraju je bilo 0:1. 

Pobednički gol postigao je Luka Adžić u 71. minutu. Vojvodina je meč završila sa 10 igrača, jer je kapiten Uroš Vitas isključen u 52. minutu.

U novoj prilici koju su danas dobili, domaćini su krenuli silovito. Stvarali su veći broj prilika i potpuno nadigrali ekipu sa Banovog Brda, međutim izostao je pogodak. Nakon pauze, detalj koji je preokrenuo meč jeste i drugi žuti karton kapitena Vojvodine, Uroša Vitasa. 

Radoslav Batak je imao problema u nastavku meča, pokušao je izmenama da probudi ekipu, ali je Čukarički preuzeo inicijativu.

U 71. minutu, gotovo iz prve prave prilike, sjajna akcija Tošića i Adžića, krunisana je odličnim pogotkom, glavom u skoku. Simić nije uspeo da odreaguje, lopta je završila u daljem uglu.

U nastavku je gost mogao i do ubedljivije pobede, Stojanović je pogodio stativu, nizale su se šanse, ali je na kraju meč okončan sa 1:0. Tako je Čukarički završio u finalu, drugom u istoriji, a rival će im biti Crvena zvezda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike