Zvezdina titula - ispunjeno, puna Marakana, to je njegova želja! Bukari čeka prvi trofej u karijeri!

19.05.2023

00:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli blizu odbrane i duple krune

Zvezdina titula - ispunjeno, puna Marakana, to je njegova želja! Bukari čeka prvi trofej u karijeri!
Copyright MN Press

Fudbalerima Crvene zvezde je ostalo samo da podignu pehar namenjen prvaku Srbije. Titula je već obezbeđena, a proslava je zakazana za 28. maj. Tada će na "Rajku Mitiću" gostovati Novi Pazar, a na slavlje je navijače pozvao Osman Bukari

- Od početka sezone smo hrabro koračali ka zacrtanim ciljevima. Osvojili smo prvenstvo, što je ujedno i prva titula u mojoj profesionalnoj karijeri i zbog toga sam izuzetno srećan. Veoma smo blizu i osvajanja Kupa Srbije, na pravom smo putu da u kratkom vremenskom periodu obradujemo naše navijače još jednim trofejom.

Bili su naša najveća podrška, prihvatili su me na sjajan način. Svaki put kada ih vidim na Marakani, ali i gostujućim terenima osećam ponos zbog činjenice da imam priliku da igram pred takvim navijačima - poručio je Bukari za klupski sajt.

Ulaz na utakmicu protiv Novog Pazara je besplatan, a potez kluba je pozdravio i krilni napadač.

- Velika je želja svih mojih saigrača, kao i mene naravno da vidim punu Marakanu za kraj sezone. Ulaz je besplatan, što je odličan potez kluba. Kada su tribine ispunjene, javlja se dodatni motiv, ali i obaveza da se odužimo svim zvezdašima za neverovatnu količinu pozitivne energije koju nam šalju.

Proslava titule je za devet dana, želimo da se na pravi način oprostimo od sezone 2022/23, trijumfujemo i uživamo u ceremoniji, koja će svima ostati zauvek u sećanju. Zvezdaši, očekujemo vas na Marakani, dođite da stvorimo zajedničke uspomene - zaključio je Bukari.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike