Ružne scene u Italiji, navijači postrojili igrače Milana, stoje mirno i nemo slušaju "ribanje" sa tribina! (VIDEO)

13.05.2023

22:11

0

Autor: P.K.

Prošle godine u ovo vreme su slavili titulu, a sad...

Ružne scene u Italiji, navijači postrojili igrače Milana, stoje mirno i nemo slušaju "ribanje" sa tribina! (VIDEO)
Huligani postrojavaju igrače Milana - Copyright Printscreen/Twitter/SEMO33

Ružne scene kakve povremeno viđamo u Srbiji nisu samo naša specijalnost, već se to dešava i u ligama "petice". Jednu od njih videli smo u Italiji.

Milan je neočekivano izgubio na gostovanju Speciji od 0:2 u subotnjem meču. Specija se nalazi u zoni ispadanja, a sada je nanela težak udarac roso-nerima, prošlosezonskim šampionima Italije.

Besni navijači su se okupili na stadionu "Alberto Piko" nakon utakmice, postrojili tim i trenera i izrazili nezadovoljstvo prema igračima i treneru Stefanu Pioliju.

Oni su u tišini su gledali prema tribinama dok su im ljudi sa tribina "objašnjavali" stvari.

 

 

Ovaj poraz dolazi samo tri dana pre revanša polufinala Lige šampiona, gde Milan još uvek ima šansu da se plasira u finale.

Prošle godine u ovo vreme, fudbaleri Milana su se radovali osvajanju titule sa svojim navijačima. Međutim, ove sezone stvari su dosta komplikovanije za rosonere. Iako su postigli veliki uspeh u Ligi šampiona eliminacijom Totenhema i Napolija, ekipa Stefana Piolija se trenutno nalazi na petom mestu u Seriji A, prvi tim ispod crte koja razdvaja timove koji će se plasirati u Ligu šampiona od ostalih.

Do kraja sezone u Seriji A, Milan ima preostala tri ključna meča. Prvo dočekuje Sampdoriju, pa će se suočiti sa Juventusom u gostima, a zatim će dočekati Veronu kod kuće. Ako ne uspeju da osvoje Ligu šampiona, postoji realna opasnost da Milan sledeće sezone ponovo bude prisutan samo u Ligi Evrope.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike