Radnički ne preti Partizanu, ali želi da opet ode neporažen iz Humske

14.05.2023

00:44

0

Svestan je trener Kragujevčana kvaliteta rivala, ali...

Radnički ne preti Partizanu, ali želi da opet ode neporažen iz Humske
Dejan Joksimović - Copyright MN Press

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Dejan Joksimović rekao je pred utakmicu sa Partizanom da njegovu ekipu očekuje izazovna utakmica sa veoma motivisanim protivnikom.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19.30 dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Tokom ove sezone dve ekipe su se sastale dva puta. U prvom delu šampionata Partizan je odneo pobedu minimalnim rezultatom u Kragujevcu, dok su u februaru u Beogradu timovi remizirali 1:1.

- Izlišno je pričati o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobri rezultati u poslednjih nekoliko kola svakako su uticali na rast samopouzdanja u njihovim redovima. Pritom su i dalje u igri za to drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna jako izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika.

Dodaje da je na njegovom timu da odgovori na agresivnost i energiju protivnika.

- Da se potrudimo da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini terena kako bismo došli do situacija iz kojih bismo mogli ozbiljnije da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da ćemo se i ovoga puta kući vratiti neporaženi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike