Vojvodina gostuje Zvezdi, u pobedu se veruje! U fudbalu i životu je sve moguće!

13.05.2023

06:49

0

Autor: D. N.

Novosađane čeka i polufinale Kupa Srbije, kao i duel sa Partizanom

Vojvodina gostuje Zvezdi, u pobedu se veruje! U fudbalu i životu je sve moguće!
Copyright MN Press

Fudbalere Vojvodine očekuje težak test u Superligi, pošto će gostovati Crvenoj zvezdi koja je već odbranila titulu. Novosađani su takođe svesni predstojećeg rasporeda, koji nije nimalo "naivan". Posle duela sa Zvezdom, igraće sa Čukaričkim u Kupu Srbije, a onda i sa Partizanom.

- Pred nama je derbi protiv Crvene zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila utakmicu. Vojvodina je poslednju utakmicu na "Marakani" odigrala dobro i nije izgubila, što bi i ovog puta bio naš cilj. S obzirom na to da nas i u sredu očekuje teška utakmica u polufinalu Kupa Srbije, a nakon toga meč sa Partizanom.

Moramo da budemo ekonomični pametni i u tom smeru, jer smo Evropu obezbedili kroz prvenstvo. Želimo da prođemo u finale Kupa i u ovom trenutku je veći akcenat na to. Što se tiče igračkog kadra, nemamo ozbiljnijih povreda. Milošević se vratio nakon povrede u Nišu, imamo nekoliko rovitih, ali videćemo nakon poslednjeg treninga - kazao je Batak koji veruje da je svaki protivnik pobediv.

- U fudbalu i životu je sve moguće, koliko veruješ i koliko možeš. Zvezda će sigurno želeti da ostane neporažena do kraja, ali ako Vojvodina ponovi rezultat iz prošlog susreta, to bi bio dobar ishod pred utakmicu u sredu - dodao je šef struke Vojvodine, uz najavu nekih rotacija.

- Videli ste u poslednjih nekoliko utakmica da nijednom nije počeo isti sastav. Na to utiče više faktora i tako će biti i ovaj put. Igrači kadar čine 22, 23 igrača i svaki je bitan. Fokusirani smo maksimalno, moramo da budemo disciplinovani, Uroš Nikolić je dobio crveni karton, mislili smo da će dobiti dve utakmice suspenzije, tako da razmišljamo i o potencijalnim kartonima i kako ćemo vršiti izmene. O svemu moramo da vodimo računa - zaključio je Batak.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina na programu je od 18.30 uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike