Mbape se sprema da uništi PSŽ?! Muka mu je od svega, definitivno odlazi uz novi svetski rekord?

10.05.2023

20:01

0

Autor: P.K.

Ozbiljni mediji iz Francuske i Engleske pišu da je maskoti "svetaca" presela drama

Mbape se sprema da uništi PSŽ?! Muka mu je od svega, definitivno odlazi uz novi svetski rekord?
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Pre nego što je prošla sezona počela, mnogi su verovali da je Pari Sen Žermen jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, ali Parižani su doživeli nezapamćeni neuspeh koji je otkrio sve njihove slabosti.

Lionel Mesi je već odlučio da ode, deluje da će i Nejmar njegovim stopama, ali sada se u celoj priči pojavilo i ime Kilijana Mbapea, što bi za PSŽ moglo biti najveće moguće razočaranje.

U prethodnim mesecima, najbolje se videlo koliko je loša atmosfera u i oko kluba, a iskra koja je izazvala požar bila je suspenzija Lionela Mesija koji je propustio jedan trening i otišao u Saudijsku Arabiju bez dozvole.

Parižani su svesni da će morati da naprave potpuni redizajn ekipe tokom leta, ali njihov glavni cilj je da naprave tim oko Klijana Mbapea, koji bi trebalo da bude vođa i prva zvezda prvaka Francuske u narednim sezonama.

Mbape je produžio ugovor pre godinu dana do leta 2025. godine i postao jedan od najplaćenijih igrača na svetu, ali čini se da bi cela njegova priča mogla da se preokrene samo godinu dana kasnije.

Francuski mediji pišu danas da je Mbape uzdrman celom situacijom u PSŽ-u i da nije srećan zbog svega što se događa. Svestan je da će biti potrebno vreme za redizajn ekipe, a navodno nije spreman da na to potroši svoje vreme.

 

 

Mbape je odlučan da igra u ekipi koja se takmiči za sve trofeje, a posebno za Ligu šampiona. Zbog toga su ponovo pokrenute spekulacije da bi mogao da napusti PSŽ, i čini se da će sada biti teško da ga ubede da ostane.

Piše se da bi Real Madrid ponovo kontaktira Mbapea i da ne odustaju od njega, bez obzira na to što ih je izneverio pre godinu dana. Prema pisanju Telegrafa, taj transfer bi postavio novi svetski rekord, a Realu bi odlično došao u poteri za Džudom Belingemom.

Videćemo kako će se rešiti ova drama. A i borba za titulu, koja nije matematički obezbeđena, pošto PSŽ četiri kola pre kraja ima šest bodova prednosti u odnosu na Lans, apsolutni hit sezone u Francuskoj…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike