Titula je u našim rukama, ali možemo da ostanemo bez svega! Gvardiola nikada nije bio ovoliko oprezan!

27.04.2023

09:45

0

Autor: G. F.

Menadžer Mančester sitija sprema ekipu za završnu borbu na tri fronta

Titula je u našim rukama, ali možemo da ostanemo bez svega! Gvardiola nikada nije bio ovoliko oprezan!
Pep Gvardiola - Copyright Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija su u direktnom duelu sa jedinim konkurentnom za titulu prvaka Engleske svima pokazali ko je ko u fudbalu na Ostrvu.

Preslišali su donedavno nedodirljivi Arsenal sa 4:1 i sada šampionski tron zavisi isključivo od njih samih. Uz to su u konkurenciji za Ligu šampiona i FA kupu, pa u završnicu sezone ulaze sa najvećim ambicijama.

Menadžer Mančester sitija zbog toga ima sve razloge da bude prezadovoljan učinjenim, ali su njegove izjave dan posle duela sa Tobdžijama neuobičajeno pune opreza.

- Igrali smo protiv Arsenala, tima koji je veći deo sezone proveo na prvom mestu i ukoliko se sve to uzme u obzir, zaista mislim da smo odigrali sjajan meč. Uspeli smo da ostvarimo veliku pobedu i sada je sve u našim rukama što je najvažnije od svega. Međutim, to ne znači da sada treba da se opustimo. Naprotiv, fokus mora da bude još veći - kaže španski stručnjak, pa dodaje:

- Ova pobeda bi trebalo da nam da krila pred te završne borbe. Imamo otvorenu situaciju na sva tri fronta, želimo na svakom od njih da trjumfujemo, a opet, ukoliko ne budemo pravi možemo da ostanemo bez ičega. Zato očekujem da ne bude nikakvog opuštanja!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike