Ronaldova Georgina je ovim fotografijama izazvala haos na društvenim mrežama! Arapi je savetuju: Traži oproštaj od Alaha! (FOTO)

08.05.2023

19:10

0

Autor: A. Š.

Lepša polovina portugalskog superstara objavila je slike kraj privatnog bazena koje se nisu dopale stanovnicima Saudijske Arabije

Ronaldova Georgina je ovim fotografijama izazvala haos na društvenim mrežama! Arapi je savetuju: Traži oproštaj od Alaha! (FOTO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia/Mohammed Saad/Anadolu Agency

Svi su imali velika očekivanja od dolaska Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju, ali prvih nekoliko meseci u Al Ahliju nisu nikome do kraja ispunili nadanja. Jedan od najvećih klubova Bliskog istoka sezonu će izvesno okončati bez trofeja, predsednik kluba koji je doveo Kristijana je po podnošenju ostavke izrazio javno kajanje zbog angažovanja portugalskog superstara, koji se sada našao pod pritiskom i zbog poteza svoje lepše polovine.

Lepa Georgina objavila je na društvenim mrežama nekoliko, za tamnošnje prilike, „slobodnijih“ fotografija, koje su ekspresno zatrpane osuđujućim porukama Arapa, koji čak imaju i zakon koji zabranjuje preeksponirane i/ili polugole slike na internetu.

„Tako nepristojno“, „Pokrij Georginu, neka te Bog sačuva“, „Treba da tražite oproštaj od Alaha“ samo su neki od komentara ispod fotografije Georgine u bikiniju, pored pritvatnog bazena.

Ipak, veruje se da Kristijanova izabranica, i pored zakonskih propisa, ne bi trebalo da ima problema sa vlastima. Tako barem tvrdi Džejms Dorsi, stručnjak za zakon Bliskog istoka, koji je za britanske medije istakao da je bilo kakva sankcija Georgini jednaka nuli, te da bi situacija bila značajno drugačija da je takve slike objavila neka Saudijka, a ne žena Kristijana Ronalda koja dolazi iz potpuno drugačije okoline.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike