Rođena sestra napala Ronaldovu Georginu! Nije je briga što mi deca gladuju!

15.11.2022

23:44

0

Autor: A. Š.

Nova bura u privatnom životu portugalskog superstara

Rođena sestra napala Ronaldovu Georginu! Nije je briga što mi deca gladuju!
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Kroz jedan od najturbulentnijih perioda u dosadašnjoj perfektnoj karijeri prolazi Kristijano Ronaldo. U godini, za njega možda i poslednjeg, Mundijala portugalski superstar prošao je klupski rolerkoster sa Mančester junajtedom koji se još ne zaustavlja.

Posle transfer sage koja je trajala čitavo leto, jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena mini pauzu između završetka klupskih obaveza za 2022. godinu i javljanja u nacionalnu selekciju pred odlazak u Katar iskoristio je za intervju kojim je žestoko uzdrmao celo Ostrvo, da bi loš javni momentum za Portugalca nastavila porodica njegove supruge.

Preciznije, rođena sestra Georgine Rodrigez, Patriša, koja je Ronaldovu lepšu polovinu optužila za loš odnos i za to što joj finansijski ne pomaže iako se nalazi u veoma teškoj situaciji.

- Ponekad stignem da jedem, ponekad ne. Ponekad mogu da platim kiriju, ponekad ne. Švorc sam i sestra mi ne pomaže. Moja najveća briga nije za mene, već za moju decu. Na kraju krajeva, ja mogu da preživim sa parčetom hleba, iako je teško… Ali, šta je sa decom, koja su zapravo njeni najrođeniji – istakla je Patriša u telefonskom uključenju za jednu špansku televiziju.

Loš odnos sestara traje godinama, a napetost je samo pojačana pre tri godine kada im je preminuo otac. Ipak, deluje da je Patriša otišla malo predaleko kada je u celu priču uvela i Kristijanovu decu koju je dobio pre nego što je započeo život sa Rodrigezovom.

- Georgina, potrebna mi je pomoć, ti si moja sestra. Znam da ona nema nikakve obaveze niti odgovornost. Ali, na kraju krajeva, ona toliko podržava tuđu decu i dobro se ponaša prema njima. Pustite je da isto uradi sa svojim rođacima – kazala je Patriša Rodrigez.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike