Georgina oplela po Santošu, Portugal drhti od njenih reči! Naučili smo... (FOTO)

11.12.2022

08:09

0

Autor: A. S.

Izabranica Kristijana Ronalda razočarana zbog situacije na Mundijalu

Georgina oplela po Santošu, Portugal drhti od njenih reči! Naučili smo... (FOTO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Fudbaleri Portugala eliminisani su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i to od ekipe Maroka, što predstavlja jednu od većih senzacija na Mundijalima. Poraz je teško pao svima kojima je nacionalni tim Portigala blizak, ali od reči izabranice Kristijana Ronalda, Georgine Rodrigez, mnogi drhte.

Naime, Ronaldo je taj duel počeo sa klupe, u 51. minutu je ušao na teren, a igra ekipe Fernanda Santoša odmah je postala ofanzivnija. Međutim, Ronaldo nije uspeo da preokrene rezultat, pa je teren napustio uplakan.

Tako je i Ronaldo ostao bez prilike da se domogne jedinog trofeja koji mu nedostaje, a potom se oglasila Georgina, koja je mnogima imala šta da poruči.

Printscreen/instagram/georginagio
 

- Danas je tvoj prijatelj i trener doneo lošu odluku. Taj prijatelj, za koga imaš toliko reči hvale i poštovanja. Onaj isti koji je, kada si ušao u igru, video kako se sve promenilo, ali je već bilo prekasno. Ne možeš tako da potceniš najboljeg igrača sveta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo - napisala je Georgina.

Ona se nije libila da javno kritikuje selektora, koji je Ronalda ostavio na klupi i u duelu osmine finala, sa Švajcarskom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike