Zvezda se mučila, Milojević potpuno iskren: Nikome danas nije do fudbala, saučešće porodicama

03.05.2023

20:55

0

Autor: P.K.

Trener branioca trofeja u kupu priznao da je bilo teško koncentrisati se na fudbal

Zvezda se mučila, Milojević potpuno iskren: Nikome danas nije do fudbala, saučešće porodicama
Copyright FK Crvena zvezda

Propisno je Napredak namučio Crvenu zvezdu, ali se branilac trofeja ipak na kraju plasirao u polufinale Kupa Srbije, posle boljeg izvođenja penala.

Naravno, nijednom timu nije bilo do fudbala, zbog velike tragedije koja je pogodila Srbiju, odnosno masakra u osnovnoj školi u Beogradu. To je priznao i trener Zvezde Miloš Milojević.

- Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, na energiju... Međutim, i pored toga smo stvorili mnogo prilika. Ipak, to je kup, i te odluke u kaznenom prostoru rivala su morale da budu bolje, da budemo kolektivniji, da se proigravamo i imamo mirniju utakmicu, ovako smo se uveli u dramu, ali na našu sreću i zahvaljujući dobrim intervencijama Borjana smo prošli dalje. To je tim, kada ne ide napadačima, odbrana odradi posao, drago mi je što smo u polufinalu.

Navijači danas nisu bili na utakmici, ali je bila prisutna parola: "Neka je večna slava stradalima u školi Ribnikar".

FK Crvena zvezda
 

- Teško nam je bez navijača, ali razumem ih. Fudbal je bio u drugom planu. Bilo je veoma teško. Saučešće porodicama poginulih i podrška za one koji se bore, definitivno tužan dan za Srbiju i nadam se da se to nikada više neće ponoviti. Fudbal je danas bio sporedna stvar, lično sam i ja imao slab fokus i energiju, što ne liči na mene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike