Pokazali smo da možemo: Filipović otkrio kako je Partizan vratio samopouzdanje

02.05.2023

11:47

0

Autor: A. S.

Crno-beli ponovo u igri za Ligu šampiona

Pokazali smo da možemo: Filipović otkrio kako je Partizan vratio samopouzdanje
Aleksandar Filipović - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana konačno su prekinuli niz loših rezultata i trijumfom nad TSC-om u Bačkoj Topoli, ponovo se aktivirali u borbu za mesto u Evropi.

Crno-beli su ovog proleća imali brojne probleme, ali kako je istakao defanzivac Partizana, Aleksandar Filipović za klupski sajt, u momentima najvećih problema su verovali u sebe.

- Veoma važna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod. Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz "večiti derbi" vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali - rekao je Filipović.

Kako je dodao, Partizan je uspeo da neutrališe ofanzivnog rivala.

- Što se tiče same utakmice, već sam rekao da je TSC odlična ekipa koja igra napadački fudbal, uz dosta kombinacija. Uspeli smo to da neutrališemo i pored postignuta tri gola stvorimo još dosta šansi. Pokazali smo da možemo, sada samo moramo tako da nastavimo do kraja. Što se tiče gola, ispoštovao sam prekid koji smo dogovarali sa članovima stručnog štaba. Čekao sam loptu na drugoj stativi gde se odbila i postigao sam pogodak - zaključio je Filipović.

U narednom kolu, crno-beli dočekuju ekipu Novog Pazara, a taj duel na programu je u ponedeljak, 8. maja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike