Holivud je stigao u Vels! Rejnolds ispunio delić sna i cilja! (VIDEO)

23.04.2023

13:19

0

Bajka se nastavlja

Holivud je stigao u Vels! Rejnolds ispunio delić sna i cilja! (VIDEO)
Fudbaleri Vreksama - Copyright Profimedia

Petoligaš Reksam iz Velsa piše bajkovitu priču sa holivudskim potpisom.

Klub koji se nalazi u vlasništvu glumaca Rajana Rejnoldsa i Roba Mekelhenija obezbedio je ulazak u četvrtu ligu engleskog fudbala, a holivudski akteri su nastavili da sanjaju.

Holivudski glumci bili su među više od 10.000 gledalaca na stadionu u severnom Velsu na utakmici sa Borham Vudom, a Reksam je trijumfovao rezultatom 3:1. Tako su osvojili titulu Nacionalne lige.

Rejnolds i Mekelheni su postali fudbalski fanatici otkako su kupili velški kluba za 2,5 miliona dolara 2021. godine, a preuzimanje je pratila dokumentarna serija "Dobrodošli u Reksam", ulaganje u klub i najava povratka na staze slave i uspeha.

 

 

Načinjena je i druga sezona, koja prati srećan kraj i plasman u Englesku fudbalsku ligu, tačnije tri divizije ispod Premijer lige.

Ova utakmica okupila je brojne slavne ličnosti, pa je među navijačima bio i  američki glumac, producent i scnarista Pol Rad.

Plasman Reksama u četvrtu ligu nakon 15 godina, samo je prvi korak slavnih vlasnika. Naime, kada su kupili klub, istakli su da je njihov glavni cilj da treći najstariji profesionalni klub na svetu, sa tradicijom dugom 158 godina, dovedu do Premijer lige.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike