Partizan pred mnogo većom kaznom! Disciplinska komisija ponovo zaseda!

22.04.2023

15:40

0

Autor: A. S.

Crno-beli u finišu sezone imaju brojne probleme

Partizan pred mnogo većom kaznom! Disciplinska komisija ponovo zaseda!
Jović pokušava da sačuva loptu u duelu sa defanzivcima Čukaričkog - Copyright MN Press

Zbog nereda koji su usledili na Banovom Brdu u meču 30. kola Superlige Srbije, koji je između Čukaričkog i Partizana, prekinut u 22. minutu, usledile su kazne koje i dalje nisu konačne.

Taj susret je okončan devet dana kasnije, pobedom domaćina, ali neredi koji su načinjeni i incident policije i navijača Partizana, izazvao je  reakciju Disciplinske komisije FSS-a, koja je kaznila Partizan sa jednom utakmicom bez publike.

Međutim, ta odluka nije konačna, kao ni visina novčane kazne za oba kluba, a sve će se znati u četvrtak, nakon sastanka.

Prema praviniku, crno-beli će bez publike igrati jednu do tri utakmice, a kako je potvrđeno za 24sedam, večiti derbi, između Partizana i Crvene zvezde će se igrati bez prisustva navijača.

Kako se navodi iz Disciplinske komisije, Partizan mora da bude kažnjen još neku utakmicu bez prisustva publike.

- Čukarički kao organizator snosiće minimalne sankcije. Utvrđeno je da su bili preduzeti svi propisani koraci oko organizacije. Što se tiče Partizana, tokom sezone je bilo prekršaja i možda će još neku utakmicu na domaćem terenu da igra bez prisustva publike - navodi se iz komisije, preneli su mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike