Potvrđeno za 24sedam: Oštre kazne za dva kluba, večiti derbi se igra bez publike!

21.04.2023

12:00

0

Autor: P.K.

Počinje plej-of, ali najveća utakmica će se igrati bez navijača

Potvrđeno za 24sedam: Oštre kazne za dva kluba, večiti derbi se igra bez publike!
Navijači Partizana - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Fudbalski savez Srbije je doneo konačnu odluku – stadioni Partizana i Čukaričkog će biti zatvoreni zbog nasilja navijača na utakmici koja je prekinuta pre devet dana na Banovom brdu!

To znači da će se bez publike igrati Večiti derbi 26. aprila u Humskoj, potvrđeno je nezvanično za 24sedam!

Prema nezvaničnim informacijama ove publikacije iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Srbije, zbog nedavnih sukoba na tribinama stadiona na Banovom brdu na meču Partizan - Čukarički, oba stadiona su suspendovana do daljnjeg.

Tačne odluke biće objavljene početkom naredne nedelje.

Ovog petka je zasedala Disciplinska komisija FSS i donela, može se reći, očekivanu odluku, s obzirom na sve što se dogodilo na Brdu. To znači da će Partizan ovog vikenda ponovo gostovati Čukaričkom iza zatvorenih vrata, kao što se moglo i pretpostaviti.

Ostaje da se sazna kolika će tačno biti kazna za oba kluba, ova suspen ali postoji mogućnost da budu i duže. Vreme i disciplinci FSS će pokazati tačno koliko.

Disciplinski postupak je pokrenut na osnovu prijave direktora Superlige Aleksandra Pivića, sa svim materijalima, kako bi nadležna Disciplinska komisija FSS donela adekvatnu odluku.

Crno-beli već imaju veliki broj navijačkih ispada. Uostalom, već su ove sezone plaćali kazne za manje incidente, pa ne bi bilo čudo da se Večiti derbi odigra bez prisustva navijača.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike