Sukobili se Fejsa i naš kapiten Docić, a onda se umešao i Partizanov Urošević... Iz Čukaričkog stiglo objašnjenje incidenta (FOTO)

20.04.2023

23:32

0

Autor: D. N.

- Reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija... - kazao je Matijašević

Sukobili se Fejsa i naš kapiten Docić, a onda se umešao i Partizanov Urošević... Iz Čukaričkog stiglo objašnjenje incidenta (FOTO)
Copyright MN Press

Pobeda Čukaričkog kojom je obezbeđeno treće mesto uoči plej-ofa Superlige i koškanje posle utakmice sa Partizanom. Ovo su bile glavne teme obraćanja sportskog direktora Brđana, Vladimira Matijaševića.

- Čestitam mojim igračima na pobedi, na svemu što su prikazali na terenu u derbi meču protiv Partizana i na poziciji koju su izborili pred ulazak u plej-of. Tek nas čekaju velika uzbuđenja u preostalih sedam kola, svaki meč će biti izuzetno bitan.

Činjenica da će Srbija imati pet predstavnika u Evropi daje dodatnu draž domaćim takmičenjima, i Super ligi i Kupu Srbije - kazao je Matijašević koji se zahvalio i ljudima iz Partizana na smirivanju tenzija.

- Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević.

Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku.

MN Press
 

Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu.

Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja - zaključio je funkcioner belo-crnih posle meča u kojem je jedini strelac bio Đorđe Ivanović.

Iste ekipe odmeriće snage i u nedelju u prvom kolu plej-ofa. Termin je 18.30.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike