Siti furiozno krenuo, pa strepeo protiv Lestera! Ekskluzivno na 24sedam - pogledajte četiri gola i sreću za Građane u finišu meča! (VIDEO)

15.04.2023

20:27

0

Autor: A. Š.

Građani nastavljaju poteru za Arsenalom, video zadržaj sa šansama i golovima gledajte na našem portalu

Siti furiozno krenuo, pa strepeo protiv Lestera! Ekskluzivno na 24sedam - pogledajte četiri gola i sreću za Građane u finišu meča! (VIDEO)
Džon Stouns i Erling Haland - Copyright Profimedia

Premijer liga je ušla u svoju završnu trećinu. Arsenal vodi šampionsku trku gotovo od starta sezone, ali je Mančester siti u poslednjih nekoliko nedelja borbu za tron uspeo da učini zanimljivom.

„Građani“ su večeras na „Etihadu“ dočekali Lester i iskoristili priliku da pred završnih osam kola sezone „tobdžijama“ priđu na „samo“ tri boda zaostatka - 3:1.

Izabranici Pepa Gvardiole furiozno su počeli meč, već u 25. minutu imali su ogromnih 3:0, ali su u završnih 20-ak minuta meča i te kako strepeli za, već upisana, tri boda. "Lisice" su uspele u završnici da dođu do gola, a potom i da ozbiljno ugroze Siti koji je bio i veliki miljenik sreće u tim momentima. 

Ekskluzivno na 24sedam, u našem blogu, možete da pogledate sve najzanimljivije detalje sa meča na "Etihadu". Uživajte...

PREMIJER LIGA - 31. KOLO

Subota

Aston Vila – Njukasl 3:0 (1:0)
/Remzi 9, Votkins 65, 83/
Čelsi - Brajton 1:2 (1:1)
/Galager 13 - Velbek 42, Ensiso 69/
Everton - Fulam 1:3 (1:1)
/Meknil 35 - Rid 22, Vilson 51, Džejms 68/
Sautempton - Kristal Palas 0:2 (0:0)
/Eze 54, 68/
Totenhem - Bornmut 2:3 (1:1)
/Son 14, Dandžuma 88 - Vina 38, Solanke 51, Outara 90+5/
Vulverhempton - Brentford 2:0 (1:0)
/Kosta 27, Hvang 69/
Mančester Siti - Lester 3:1 (3:0)
/Stons 5, Haland 13, 25 - Ihenačo 75/

Nedelja
Vest Hem - Arsenal (15.00)
Notingem Forest - Mančester Junajted (17.30)

Ponedeljak
Lids - Liverpul (21.00)

BLOG UŽIVO

KRAJ! Posle tri minuta nadoknade vremena utakmica je završena. Mančester siti je pobedio Lester 3:1.

90. MINUT - Stativa! Mnogo je sreće SIti imao u završnici meča, Ihenaćo je u prvom minutu nadokande vremena pogodio stativu! 

85. MINUT - Ederson je sačuvao Siti velike drame u poslednjih 10-ak minuta meča. Ruben Dijaš je napravio ogromnu grešku na 30-ak metara od gola, Medison je utrčao u kazneni prostor malo iskosa po desnoj strani, šutirao po zemlji u bliži ugao, ali je golman Građana sjajno intervenisao.

79. MINUT - Lester je "dobio krila" u poslednjih 10-ak minuta. Ihenaćo je šutirao iz veoma obećavajuće situacije visoko preko gola.

75. MINUT - GOOOL! Lester stiže do pogotka. Ihenaćo je imao najlakši deo posla, da loptu sa nekoliko metara ubaci u praznu mrežu.

74. MINUT - Nova promena kod Građana. Griliš je mesto na terenu ustupio Gomezu.

71. MINUT - Ovo je bila najbolja šansa Lestera na večerašnjoj utakmici, ali je Ederson sačuvao koncentraciju.

61. MINUT - Sjajna parada Iversena sprečila je spektakularan gol Alvareza, koji je maestralno gađao sa dvadesetak metara iskosa sa desne strane pod prečku gola Lestera. Odmah potom De Brujnea menja Palmer. Kod gostiju Tilemansa menja Mendi, dok je Prat na terenu umesto Dusberija Hola.

52. MINUT - Nova promena u Sitiju. Rodrija menja Kalvin Filips.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. U oba tima izvršene su po dve izmene. Gvardiola je zamenio strelce golova Stounsa i Halanda sa Akanđijem i Alvarezom. U gostujućoj ekipi meč su završili Kristijansen i Vardi, a na njihovim mestima igraće Tomas i Ihenaćo. 

45. MINUT - Posle dva minuta nadoknade vremena završeno je prvo poluvreme na "Etihadu". Mančester siti vodi protiv Lestera 3:0.

 

 

40. MINUT - Uspeli su fudbaleri Lestera u nekoliko navrata da dođu u priliku da ugroze Edersona, ali posle njihovih pokušaja sa distance golman Sitija nije morao da interveniše.

33. MINUT - Kao da su fudbaleri Mančester sitija malo povukli ručnu posle furioznog starta meča. Posle drugog gola Halanda na meču na terenu se nije dogodilo ništa vredno pomena.

25. MINUT - GOOOL! Haland je nemilosrdan. Siti vodi 3:0, posle maestralne asistencije De Brujnea i malog remek dela Norvežanina, koji je proslavio 32. gol u dresu "građana".

20. MINUT - Lester se malo oslobodio početnog ogromnog pritiska Građana, pa su uspeli da težište igre koliko toliko prebace ka polovini Mančester sitija.

13. MINUT - GOOOL! Haland je duplirao prednost Sitija golom iz penala, koji je dosuđen posle asistencije iz VAR sobe.

5. MINUT - GOOOL! Siti je poveo, spektakularnim golom Stounsa.

1. MINUT - Meč je počeo, prvi su sa centra krenuli Građani.

- Menadžeri su odredili sastave timova koji će početi meč.

 

- Pogledajte ulazak Lesterove ekspedicije na stadion Mančester sitija.

- Pedantni Englezi svoje navijače obaveštavaju i o vremenskim uslovima na dan utakmice.

- "Građani" su stigli na "Etihad".

- Prenos utakmica na ovaj način premijerno smo odradili na derbiju Liverpula i Arsenala. Ukoliko ste to propustili, pogledajte kako je izgledalo i šta možete da očekujete večeras.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike