"Puče" nova afera! Dok je Pike varao Šakiru, njegova ljubavnica je njega i to sa Pepom Gvardiolom! (FOTO)

07.04.2023

12:32

0

Autor: 24sedam

Ovu verziju, ko je koga varao, izneo je poznati fotograf

"Puče" nova afera! Dok je Pike varao Šakiru, njegova ljubavnica je njega i to sa Pepom Gvardiolom! (FOTO)
Šakira i Đerar Pike - Copyright Profimedia

Nova epizoda u "sapunici" Šakire i Đerara Pikea. Kako prenose mediji u Španiji, Pike je (kao što se već zna) prevario Šakiru sa mlađom Klarom Čijom, pa je usledio razvod. Ali je onda usledila nova prevara. Klara je prema navodima novinara prevarila Pikea sa ni manje ni više, nego sa Pepom Gvardiolom, nekada trenerom Barselone, a sada Mančester sitija.

Fotograf Martin tvrdi da Šakira nije bila jedina koja je prevarena i da je Klara Čija takođe bila neverna.

- Objasniću svetu kako je došlo do velike izdaje - rekao je on za Univision i nastavio sa razotkrivanjem prevare.

- Već sam rekao Šakiri da imam dokaz kada, kako i gde je prevarena. Izneću dva neverstva. Jedno iz 2016. i ono sa Klarom Čijom.

Kako dalje objašnjava, Klara je bila devojka brata Pikeovog najboljeg prijatelja, koji je radio u Kosmosu, kompaniji igrača Barselone. Igrač je organizovao kompanijsku večeru i 23-godišnja studentkinja je bila tamo, očigledno su se ona i Pike zaljubili na prvi pogled i počeli da se sastaju, a da to nisu rekli svojim partnerima.

- On ide na večeru sa svojom devojkom, Klarom, a Pike pokupi devojku svog prijatelja. Klara je prevarila svog dečka, a Đerard je prevario Šakiru.

Martin je objasnio više detalja o neverstvu Klare Čije.

- Pike ima najboljeg prijatelja. Klara je bila devojka brata Pikeovog prijatelja. Od kada su se upoznali, on je bio zaljubljen u ovu devojku. Pike je onda mislio da je Klara ostavila svog dečka, kada je krenula da se zabavlja sa njim, ali to je bila delimična istina, jer se onda ona smuvala sa Gvardiolom - zaključio je priču koja će ponovo izazvati veliku pažnju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike