Nadal i Šakira u ljubavnom zanosu! Nije samo Pike neveran, pevačica tajno ljubila tenisera! (GALERIJA)

29.08.2022

14:20

0

Autor: 24sedam

Španski mediji pišu kako su još 2009. godine bili u vezi

Nadal i Šakira u ljubavnom zanosu! Nije samo Pike neveran, pevačica tajno ljubila tenisera! (GALERIJA)
Nadal i Šakira9 - Copyright Printscreen/YouTube

Razvod čuvenog španskog fudbalera Đerarda Pikea i kolumbijske pevačice Šakire odavno je poprimio dimenzije tv sapunice, pa je logično da se sada pojavljuju novi, potpuno neočekivani likovi.

Nako što je Pike proglašen glavnim krivcem za razvod jer je prevario suprugu i majku njihova dva sina, španski mediji "iskopali" su da ni Šakira nije bila nevinašce dok su bili u braku.

Danas Španci donose vesti koje su šokirale svet! Šakira je još 2009. godine bila u tajnoj vezi sa Rafaelom Nadalom. Sa legendom španskog i svetskog tenisa!

 

 

Objavljeno je da su svoju romansu pevačica i teniser započeli kada se Rafa pojavio u sportu Šakire za pesmu "Džipsi". E sad, da li je istina ili ne znaju verovatno samo njih dvoje.

 

Ali, ako je suditi po kadrovima iz pomenutog spota, tu je bilo mnogo više od igranja uloga. Odradili su nekoliko "vrućih" scena, a kada pogledate spot ne možete da se otmete utisku da tu ima mnogo više od glume.

Da budemo pošteni Šakira tada nije bila u braku sa Pikeom, ali je imala vezu sa pevačem Alehadrom Sancom. Nadal je s druge strane bio sa Mario Franciskom Pareljo, s kojom sada čeka prvo dete.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike