Krstajiću dozlogrdilo: Ne dirate moj privatni život i ne koristite moje ime u svađama i obračunima!

07.04.2023

11:27

0

Autor: D. P.

Krstajić prima udarce sa svih strana

Krstajiću dozlogrdilo: Ne dirate moj privatni život i ne koristite moje ime u svađama i obračunima!
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić prima udarce sa svih strana otkako je njegov tim doživeo dva vezana poraza na startu kvalifikacija za EP od selekcija Crne Gore i Mađarske.

Krstajića prozivaju gotovo svi, a poslednji su se u kampanju protiv njega uključili ljudi iz fudbalskog kluba Arde, koji su ljuti zato što u reprezentaciji nema njihovih igrača.

Zbog otvorenog pisma ovog kluba krstajić je reagovao saopštenjem koje je emitovano preko nacionalne novinske agencije BTA.

- Poštovani predstavnici FK Arda,

Od kada sam postavljen na mesto selektora fudbalske reprezentacije Bugarske, gledao sam vaš tim više puta. Naravno, želim i da što pre posetim vaš stadion, pošto sam već obišao većinu stadiona u Prvoj ligi. Srećan sam što verujete bugarskim igračima i u potpunosti vas podržavam za ovu filozofiju. Ipak, naglašavam - tek kada se potpuno uverim da je neko od vaših igrača spreman za reprezentaciju, biće pozvan. Do tada ću pažljivo pratiti razvoj vaših rivala. Istovremeno, pozivam vas da ne dirate moj privatni život i da ne koristite moje ime u svađama i obračunima. Vidimo se uskoro u Krdžaliju. S poštovanjem - zaključio je Krstajić svoje obraćanje ljudima iz Arde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike