Krstajić zaveo red u Bugarskoj! Jedna odluka Srbina posebno se naglašava kod komšija

30.09.2022

11:37

0

Autor: 24sedam

Bivši selektor "orlova" zabeležio dve pobede u Ligi nacija

Krstajić zaveo red u Bugarskoj! Jedna odluka Srbina posebno se naglašava kod komšija
Mladen Krstajić - Copyright Profimedia/Pedro Fiúza/NurPhoto

Bugarska štampa sa neskrivenim zadovoljstvom izveštava da je u njihovom nacionalnom timu napravljen veliki preokret dolaskom srpskog trenera Mladena Krstajića za selektora.

Ostvarene su dve pobede u Ligi nacija, protiv Severne Makedonije i Gibraltara, što nisu rezultati za potcenjivanje ako se zna da su pre njegovog dolaska izgubili 2:5 od Gruzije, pa igrali 1:1 sa Gibraltarom i 0:0 u Tblisiju.

Krstajić je uspostavio strogu disciplinu u timu. Komunikacija se, navodno, obavezno obavlja na engleskom jeziku, što donekle čudi budući da je Krstajiću bio potreban prevodilac u Izraelu jer nije najbolje vladao engleskim Takođe, uvedeni su obavezni večernji pregledi za praćenje svih pokazatelja kod igrača i pravila ponašanja tokom okupljanja.

Krstajić je, takođe, prema bugarskim medijima šokirao predednika FS Bugarske Bobija Mihajlova odlukom da ne živi u Sofiji. On će putovati iz Srbije na sve utakmice bugarske lige za koje smatra da su zanimljive, a odsedaće u hotelima i nakon toga će se vraćati u Srbiju. 

Ističe se da troškove goriva Krstajić pokriva sam! 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike