Crveno-beli "Čupa" poziva na "Marakanu" i poručuje: Kad se igra za reprezentaciju i Zvezdu, nema umora!

29.03.2023

18:58

0

Autor: P.K.

Klub spremio bogat program za subotu

Crveno-beli "Čupa" poziva na "Marakanu" i poručuje: Kad se igra za reprezentaciju i Zvezdu, nema umora!
Strahinja Eraković - Copyright FK Crvena zvezda

Srpski reprezentativac i dete Crvene zvezde Strahinja Eraković pozvao je navijače na utakmicu protiv Mladosti GAT u subotu i pritom je najavio šta sve čeka one koji dođu na stadion "Rajko Mitić".

Eraković se vratio posle reprezentativne akcije, gde je igrao ceo meč protiv Litvanije, dok je protiv Crne Gore ušao kao rezerva. Govora o umoru opšte nema, sav fokus je na nastavku prvenstva.

- Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije. Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan.

Zvezvda ima 18 bodova prednosti u odnosu na TSC i 19 u odnosu na Partizan.

- Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine – istakao je Eraković.

Ovaj 22-godišnji štoper dobro zna šta je klub pripremio za navijače koji će podržati crveno-bele u subotu.

- Klub radi sjajan posao, evidentno je da se trudi da svi oni koji posete Marakanu, imaju samo najlepše uspomene. Posebna pažnja se posvećuje deci, što je izuzetno važno, s obzirom da znam koliko je meni kada sam bio mali značio svaki vid pažnje voljenog kluba. Čuo sam da mali zvezdaši imaju priliku da osvoje mesto na kampu, ali i da upoznaju prvotimce na kraju utakmice. Biće nam drago da dočekamo srećnog dobitnika na kraju meča u kojem ćemo verujem slaviti.

Karte za utakmicu protiv Mladosti GAT već su u prodaji putem interneta, dok će blagajne raditi u petak i subotu od 10 do 18 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike