Totenhem oterao Kontea i traži šestog menadžera od rastanka sa Poketinom! Pronađeno rešenje do kraja sezone

27.03.2023

07:27

0

Autor: D. P.

Konteo odlazi bez trofeja

Totenhem oterao Kontea i traži šestog menadžera od rastanka sa Poketinom! Pronađeno rešenje do kraja sezone
Antonio Konte - Copyright Profimedia

Totenhem će dobiti i šestog menadžera u poslednjih pet godina.

Pred ponoć u nedelju londonski klub je saopštio da je sa Antonijom Konteom postignut sporazum o razlazu, čime su se obistinile informacije o lošim odnosima vlasnika i Italijana.

Nastavlja se, dakle, trenerska vrteška posle odlaska Maurisija Poketina. Njega je zamenio Žoze Murinjo 2019. godine, a potom su na klupi sedeli privremeni trener Rajan Mejson, Nuno Santo i sada Konte, svi bez titule ili nekog drugog jačeg rezultata.

Kristijan Stalini biće privremeni trener do kraja sezone, dok su mediji već počeli da traže kandidata za leto. Lideri su, očekivano, doskorašnji trener minhenskog Bajerna Julijan Nagelsman i bivši trener ekipe Maurisio Poketino, kao i Luis Enrike, koji je izrazio želju da se vrati klupskom fudbalu nakon što je vodio reprezentaciju Španije.

Naravno, lista kandidata je sve duža i uključuje Marko Silvu iz Fulama, Olivera Glaznera koji odlično radi u Ajntrahtu iz Frankfurta, Roberta de Zerbija iz Brajtona, Stiv Kupera iz Notingem Foresta, Serhija Konseisao iz Porta.

Prvi čovek kluba Danijel Levi, u saopšttenju o otkazu, naglasio je da je "svaka utakmica važna i da smo u dobroj poziciji za Ligu šampiona“.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike