Puklo između Rišarlisona i Kontea: Ne igram, a ne znam zašto!

09.03.2023

15:21

0

Autor: D. P.

Loše vesti za navijače Totenhema

Puklo između Rišarlisona i Kontea: Ne igram, a ne znam zašto!
Copyright Tanjug/AP

Ključa u Totenhemu!

Brazilac Rišarlison napao je Konteovu taktiku protiv Milana, pa onda rekao da nije dobio objašnjenje od Italijana zašto ne igra iako mu je direktno postavio to pitanje. Da stvar bude gora ova Rišarlisonova istina izlazi dan posle eliminacije iz Lige šampiona od "rosonera".

Milan je u prvom meču na meču dobio rezultatom 1:0, da bi u revanšu izborili remi bez golova.

- U najjačem takmičenju na svetu, ne možete da prođete takvom taktikom ako vam treba gol. U takvim slučajevima treba napadati punom snagom, posebno u drugom poluvremenu.

Za Rišarlisona je misterija zašto nije počeo protiv Milana, pošto je poslednjih nedelja bio u dobroj formi.

Tanjug/AP
Antonio Konte

- Imao sam test u utorak, Konte je rekao da će, ako je sve u redu, računati na mene. Ali nisam bio starter. Ne razumem takve stvari - rekao je Brazilac, koji je po učinku u pobedi u ligi protiv Čelsija trebalo da igra protiv Milana.

- Ušao sam u formu, pobedili smo Vest Hem i Čelsi, a onda sam dobio pet minuta protiv Vulverhemptona. Pitao sam Kontea zašto, ali mi nije rekao. Klub me je mnogo platio, ali još nisam uspeo da mu se zahvalim na terenu. Naravno, i ja sam se povredio, ali videćemo da li će me trener staviti u startni tim za sledeću utakmicu.Ja sam profesionalac, vredno radim na svakom treningu da bih i na utakmicama bio na terenu. Izvinite, ali imam lošu sezonu, ne igram mnogo, bio sam i povređen - rekao je Rišarlison.

Totenhem u subotu igra sa Notingem Forestom. Oni su letos kupili Rišarlisona od Evertona za 60.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike