Puklo u Totenhemu, odluka je pala - Konte do kraja nedelje postaje bivši!

20.03.2023

23:27

0

Autor: A. Š.

Kako saznaju ostrvski mediji, rukovodstvo Pevaca će u narednih nekoliko dana ozvaničiti rastanak sa istalijanskim strategom

Puklo u Totenhemu, odluka je pala - Konte do kraja nedelje postaje bivši!
Antonio Konte - Copyright Profimedia

Pretponoćna bomba eksplodirala je u Londonu. Do kraja nedelje Antonio Konte biće bivši menadžer Totenhema!

Kako saznaje portal „Talk sport“, čelnici „pevaca“ su prelomili i u narednih nekoliko dana ozvaničiće rastanak sa italijanskim strategom. Prema pisanju ostrvskih medija, većina vodećih ljudi Totenhema mišljenja je da je Konteova pozicija na mestu menadžera neodrživa.

Nedeljama unazad kruže glasine kako je italijanski strateg izgubio poštovanje većeg broja najiskusnijih fudbalera Totenhema, a kap koja je prelila čašu bio je "ispad" na konferenciji za medije minulog vikenda, kada je posle remija sa Sautemptonom (3:3) izjavio kako vidi sebične igrače, koji ne žele da pomognu jedni drugima, te da je to navika ekipe i da nema veze sa tim ko je menadžer.

Ipak, do ozvaničenja saradnje rukovodstvo londonskog kluba na čelu sa prvim čovekom Danijelom Levijem, mora da reši nekoliko nepoznatih. Najpre, kako da što jeftinije izađu iz prevremenog rastanka sa Konteom, a potom i koga postaviti za njegovog naslednika.

Ostrvljani spekulišu da su "pevci" blizu odluke koja im nije nimalo strana. Naime, razmatra se da klupu Totenhema na privremenoj bazi preuzme Rajan Mejson, koji je identičnu ulogu imao u proleće 2021. godine, kada je dobio ulogu da premosti odlazak Žozea Murinja, dok je primarna meta nekadašnjeg evropskog viceprvaka nekadašnji strateg i trener koji je "pevce" i doveo do finala Lige šampiona Maurisio Poketino.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike