Da li je Milojević na izlaznim vratima Zvezde? Nema poraz u Superligi, priča se da neće voditi tim u Ligi šampiona

21.03.2023

12:08

0

Autor: P.K.

Navodno su i neka strana imena bila u opticaju, timu je svakako potreban "remont"

Da li je Milojević na izlaznim vratima Zvezde? Nema poraz u Superligi, priča se da neće voditi tim u Ligi šampiona
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Do kraja Superlige ostalo je još 10 kola, ali svi znaju da će Crvena zvezda i šestu godinu uzastopno biti šampion, jer ima 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a, uprkos tome što je remizirala u Kruševcu.

Ipak, uprkos tome što će osvojiti titulu i uvesti Zvezdu u Ligu šampiona, Milošu Milojeviću nije garantovano da će ostati na klupi i posle leta. Bar prema pisanju Sportskog žurnala.

Zvezda nema poraz od kad je vodi Milojević, ima 23 pobede i četiri remija. Ipak, trener se našao na udaru javnosti zbog izdanja u večitom derbiju, i igara koje retko dostižu nivo novca koji je uložen u tim.

Žurnal se u današnjem broju bavio time što je Milojević oštro kritikovao svoj tim i "slepe putnike u tom vozu", ali:

- (…) Sve je jasnije da će i mašinovođa Miloš teško izbeći ulogu viška kad se završi aktuelna sezona. Tokom kompletnog proleća u zvezdaškoj javnosti su aktuelne priče da Milojević neće voditi ekipu u Ligi šampiona i da se uveliko traži zamena, takođe i da je nekoliko stranih trenera u igri. Posle startnog remija sa Vojvodinom "šuškalo" se i ekspresnoj promeni, ali nije rukovodstvo povuklo takav potez i sa istim trenerom ide ka trofejima. Bez obzira kakva bude Milojevićeva sudbina u Crvenoj zvezdi po završetku sezone, nema sumnje da je u pravu da mnogi u ekipi nisu u stanju da prate voz u koji Zvezda upada za takmičarsku 2023/24. Biće potrebno mnogo dobrih poteza kako bi se stvorila ekipa dostojna igranja u Ligi šampiona, a posebno će biti važno da se zaista utvrdi ko ne može više da bude u crveno-belom vozu – piše Žurnal.

Zvezda je već dogovorila dolazak Pitera Olajinke iz Slavije Prag i Marka Stamenića iz Kopenhagena na leto, ali tu sigurno neće biti kraj "renoviranja", posebno u napadu i veznom redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike